Oslava 25 let trvání naší organizace

Publikováno 06.12.2016 Odbočka Kyjov


Obrázek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V tento přijalo naše pozvání 38 pro nás významných hostů a členů se sešlo 75. Společenské odpoledne začalo úderem 12 hodiny, nejdříve proběhla část pracovní, na které jsme si vyslechli něco z historie a něco ze současnosti naší organizace, pak jsme předali malou pozornost našim minulým i současným dobrovolníkům a posilnili se obědem na odpolední část. Byla zaměřena na  kulturní program, který zahájil Radek Žalud, násleovalo vystoupení tanečního kroužku který vznikl pro tento den, s názvem Panterky, nebo černo-bílý tanec, neboli čí je to noha. Následovalo vystoupení sborového zpěvu Pastelky, oba tyto soubory byly složeny ze členů kyjovské odbočky. Zpěvem nás přišli podpořit kyjovské sbory a sice ženský Tragačnice a mužský Boršovjáci. Na prknech estrádního sálu kyjovského Domu kultury jsme přivítali divadélko VERVA z Prahy a na závar tančila břišní tanečnice Martina Duhajská, která také vedla náš taneční soubor.

Následovalo vydávání výherních cen z tomboly, country kapela z Hodonína pak zahrála k tanci a poslech a ukončila velmi příjemný den. Po celou dobu jsme měli zaplněný sál,  protože kulturní program byl otevřený i pro veřejnost, která nás hojně navštívila.

Je hodně důležité si připomínat naší historii, připomínat co jsme kdy dělali, čeho dosáhli, hlavně pro ty nové členy, pro naše sponzory, pro naše spolupracující organizace. Toto je vhodný okamžik na poděkování těm, kteří nad rámec svých povinností, možností pro nás něco udělali, aby podpořili naše aktivity, naše členy v jejich nelehkém žití.

 


Obrázky

Pohled do sálu Pohled do sálu
Naší hosté Naší hosté
Odměna pro dobrovolníky Odměna pro dobrovolníky
Taneční soubor Panterky Taneční soubor Panterky
Pěvecký soubor Pastelky rozšířený o kyjovské sbory Pěvecký soubor Pastelky rozšířený o kyjovské sbory
Břišní tanečnice Břišní tanečnice
Country hraje k tanci i poslechu Country hraje k tanci i poslechu