Online koncert S písničkou jde všechno líp

Publikováno 23.11.2020 09:54 Železník Vojtěch


Obrázek
Začíná: 25.11.2020 17:00
Končí: 25.11.2020 18:30
Kde: https://www.youtube.com/watch?v=hvccYjalD_s&feature=youtu.be

Milí členové, přátelé, kolegové a všichni příznivci Aktivklubu SONS ČR

oblastní odbočka SÖNS Zlín a Aktivklub SONS ČR pro vás připravili další z řady online koncertů tentokrát s názvem "S písničkou jde všechno líp" v podání známého dua Vojodeyl. Ve středu 25. 11. 2020 se od 17:00 hodin můžete kliknutím na tento odkaz: https://www.youtube.com/watch?v=hvccYjalD_s&feature=youtu.be jednoduše připojit. Vysílání půjde otevřít ve všech běžných zařízeních jako je chytrý telefon, počítač nebo chytrá televize, kde se automaticky zobrazí ihned po kliknutí na odkaz. Nemusíte se tedy obávat, že video nebudete moci najít.

Duo Vojodeyl je oblíbeným tělesem pro koncerty v rámci Dnů umění nevidomých na Moravě, vede jej nevidomý zpěvák a houslista Radim Vojtek, kterého možná znáte také jako primáše cimbálové muziky Falešnica. Hrají pěkné lidové i populární písničky a vždy sklidí velký úspěch.

Budeme rádi, když tuto pozvánku rozešlete mezi své blízké či kamarády a podpoříte tím naše akce. Těšíme se, že společně s vámi strávíme příjemné chvíle. Koncert je vysílán z klubovny naší odbočky SONS ve Zlíně.

Věříme, že vám koncert přinese radost, pohodu a příjemné rozptýlení, kterého se nám v této době moc nedostává

Přejeme vám příjemný poslech

 

za Oblastní odbočku SONS Zlín

Pavla Andrýsková

a

za Aktivklub SONS ČR

Vojtěch Železník