On-line koncert

Publikováno 15.05.2020 08:31 Odbočka Uherské Hradiště


Obrázek
Začíná: 15.05.2020 18:00
Končí: 15.05.2020 19:30
Kde: youtube

Vážení členové naší odbočky,

Aktivklub SONS ČR pro vás a vaše členy připravil online koncert s duem Vojodeyl a Zdeňkem Hradilem s názvem Pohoda pro vás. V pátek 15.5.2020 se od 18:00 hodin můžete připojit dle níže uvedených instrukcí na toto živé vysílání a také si v rámci něj nechat zahrát oblíbenou písničku. Přílohou také zasílám plakát ke koncertu a věřím, že se vám koncert bude líbit a také naši členové z něj budou mít radost.

Duo Vojodeyl je oblíbeným tělesem pro koncerty v rámci Dnů umění nevidomých na Moravě, vede jej nevidomý zpěvák a houslista Radim Vojtek, kterého možná znáte také jako primáše cimbálové muziky Falešnica. Hrají pěkné lidové i populární písničky a vždy sklidí velký úspěch.

Zdeněk Hradil je country a folkový nevidomý zpěvák a kytarista a na koncertu bude mít s sebou dalšího kytaristu. Zahrají a zazpívají známé písničky, které si můžete s nimi také zabroukat.

Budeme rádi, pokud tuto báječnou příležitost využijete a na koncert se podíváte. Podpoříte tak naše akce. Rovněž uvítáme další naše příznivce a těšíme se na společně strávené pěkné chvíle. Koncert je vysílán z klubovny odbočky SONS ve Zlíně, které tímto děkujeme za vytvoření příjemného prostředí. Čím více nás bude tím lépe. Při vysílání  uvidíme počet sledujících, takže nám velká čísla rozhodně hraní zpříjemní .

Níže tedy podrobný popis připojení k online koncertu.

Zdraví

Vojta Železník.

 

Popis jak najít a sledovat živé vysílání.

Je to opravdu jednoduché. Po kliknutí na následující odkaz, který se nachází o řádek níže,

https://www.youtube.com/channel/UCFLZNuubN5T0zmUupfDVM5Q

se otevře youtube kanál Aktivklub SONS ČR, na kterém již uvidíte v seznamu videí naše živé vysílání. Toto živé vysílání bude vypadat jako všechna ostatní videa. Jen ještě nebude aktivní. Tzn. ještě se nebude vysílat.

Samotné vysílání začne až 15.5.2020 v 18:00 hodin. Vy si ale toto vysílání (video) můžete otevřít a nachystat už dříve, ať vysílání neprošvihnete.

Pro sledování vysílání není třeba mít na youtube vlastní účet. Stačí jen vysílání otevřít a začít sledovat.

Pro ty, kteří používají odečítač obrazovky, se dá použít pouze tabulátor a tím přeskákat na samotné vysílání a to pak otevřít entrem. Je ale třeba zmínit, že se prostředí na youtube mění v závislosti na tom, zda jste na něm nějakým účtem přihlášeni či nikoliv. Já popisuji variantu bez jakéhokoliv přihlášeného účtu. Pokud se přihlásíte, přibude na stránce několik odkazů a sekcí, takže v tom případě je pak mírně složitější se na videa Aktivklubu tabulátorem proklikat.

Video najdete pod názvem Online koncert - Vojodeyl +Zdeněk Hradil.

Video půjde pod odkazem nalézt až v pátek 15.5.2020 od 16:00. V tento den, pokud bude mít kdokoliv problém vysílání nalézt, pošlu ještě přímý odkaz, kterým otevřete přímo naše vysílání bez hledání. Přímý odkaz zveřejním také na facebooku Aktivklubu a na jeho webových stránkách. Věřím ale, že tento odkaz potřebovat nebudete, jelikož je to opravdu snadné a jednoduché.

SHRNUTÍ:

  1. Kliknete na odkaz v tomto emailu
  2. Otevře se Youtube kanál Aktivklub SONS ČR
  3. Kliknete na video "Online koncert Vojodeyl + Zdeněk Hradil
  4. Už můžete sledovat vysílání.
  5. Pod video na youtube můžete psát komentáře, kde si necháte třeba zahrát vaši oblíbenou písničku.
  6. O písničku na přání si můžete napsat také na facebook Aktivklubu do události koncertu, jenž bude již dnes založena.
  7. Pokud nechcete psát komentáře, napište sms na číslo 778768383
  8. Pokud se vám z nějakého důvodu nepovede na odkaze video nalézt, mrkněte na facebook nebo webovku Aktivklubu a tam naleznete od pátku 15.5. od 16:00 přímý odkaz. S tím nebudete muset vysílání hledat.
  9. Pokud jste zkušený uživatel youtube, můžete si kliknout u účtu Aktivklub SONS ČR na odběr videí a youtube vás sám upozorní, že vysíláme.

 

Odkazy na kterých se v pátek objeví link pro přímé otevření vysílání:

https://www.sons.cz/Online-koncert-Vojodejl-Zdenek-Hradil-P4008868.html

https://www.facebook.com/groups/220228868566808/?ref=bookmarks