Ohlédnutí za aktivitami v zimním období

Publikováno 23.02.2022 14:06 Odbočka Olomouc


Kromě tradičních aktivit Klubu kutilů, Pamatováčku, Bowlingu, Klubu setkávání a Muzikoterapie byly do programu zařazeny také dvě horké novinky, kterými jsou jóga s Johankou a salsa s Martou. Jak již názvy napovídají, jedná se o pohybové aktivity, přičemž jóga je zaměřená na protažení těla a správnou techniku dýchání, zatímco salsa je energický tanec, který vás zaručeně rozpohybuje a probudí ve vás rodilé Kubánce. Lektorství jógy se ujala usměvavá mladá maminka Johanka a salsu se nás rozhodla naučit naše milá dobrovolnice Marta Cvoligová. Obě nové aktivity si hned na úvod získaly několik nových příznivců, což nás velmi těší. V rámci Klubu setkávání se pak v úvodu roku uskutečnilo například povedené Tříkrálové posezení, Literární okénko, spojené s týdnem se Zorou, odpolední výlet do Litovle a smyslů-plný výlet do Velké Bystřice.

Stejně jako na začátku každého měsíce i v lednu a únoru jsme opět vyrazili také za vámi na poradní dny do Šternberka, Uničova a po delší odmlce rovněž do Litovle, kde jsme se rozhodli poradenská setkání obnovit po dvouleté pauze.

Další významnou událostí, která provází začátek letošního roku, je také výstava obrazů slabozraké grafičky Markéty Evjákové. Výstava byla zahájena dne 12. 1. 2022 slavnostní vernisáží v Litovli. Odtud se potom přesouvá
do Uničova, kde bude rovněž oficiálně zahájena vernisáží dne 7. 3. 2022. V Uničově bude výstava k vidění do neděle 3. 4. 2022.

V závěru bychom vám všem chtěli poděkovat za zájem a aktivní účast na našich akcích. Velmi nás těší, že po té dlouhé vynucené pauze, způsobené epidemickou situací, se opět začíná účast na akcích zvyšovat. V případě, že byste měli nějaké své vlastní nápady a návrhy, co by se vám líbilo do programu zahrnout, určitě nám dejte vědět. Vašim nápadům jsme otevřeni.

Klára Hájková


Obrázky