Nový rok na odbočce

Publikováno 22.01.2020 22:09 Odbočka Vrchlabi


A už tu máme rok 2020...

Čas utíká jako voda a my už jsme zase o něco starší, o něco více nemocní než před rokem, máme trochu více šedin, vrásek... Ale za to jsme zkušenější, rozhodnější, mnohem šikovnější a co je nejdůležitější - naše práce nás stále baví.

V tomto roce se chystáme rozšířit nabídku aktivit na tři dny v týdnu - což už se vlastně neoficiálně stalo těsně před Vánocemi... Ze stálých aktivit se dál na naší odbočce bude hrát hra Bingo, budeme i bubnovat. Samozřejmě se budou některé aktivity lehce opakovat, ale vždy budou originálnější a zajímavější než loni.. 

Již lehce připravujeme pobyt v solné jeskyni, oslavu sv. Valentýna, oslavu Čarodějnic, víkendový pobyt. Čekají nás přednášky, osvětová činnost. No zkrátka práce jako na kostele, kdy nakonec je nejvíce oslavována nová fasáda.. :-)

Přály bychom si především, aby k nám chodili lidé rádi, aby byl náš spolek ve všeobecném povědomí - "to jsou přeci ti, kteří pomáhají špatně vidícím lidem z celého našeho okolí... " Ano, to jsme my - Karolína a Lenka, s podporou zřizovatele, zaměstnavatele, měst a obcí a mnoha dobrých lidí. Děkujeme všem...

Tak - Hezký nový rok!