Nový pracovník na odbočce

Publikováno 04.05.2022 13:49 Odbočka Šumperk


Obrázek

NOVÝ PRACOVNÍK NA ODBOČCE

Od 1. dubna máme v šumperské odbočce SONS nového kolegu Mgr. Jiřího Jančíka, a to na pozici pracovníka v sociálních službách. Díky jeho vzdělání – může vyučovat zeměpis na středních i základních školách – se určitě rozšíří nabídka aktivit. Těší se, že společně vymyslíte něco nového zajímavého. Připravuje pro vás besedy, které budou zaměřené především na regionální geografii. Dále bude organizovat cyklovýlety a postupně  si  převezme  i  další  aktivity,  jako  je  bowling  nebo  trénování paměti. Samozřejmě se bude zapojovati do dalšího dění na odbočce a také se bude muset věnovat nechvalně známé administrativě.

         Budeme jen rádi, když se kolega postupně zapojí do naší práce, naváže kontakty s Vámi, - uživateli služeb a členy odbočky. Pevně věříme, že zapadne do našeho malého – velkého kolektivu a i díky jeho příchodu se  bude činnost rozvíjet  a přibydou nové aktivity.

Přejme si, aby naše spolupráce se dařila a byli jsme všichni spokojeni a kolega u nás chvíli vydržel a nechtěl se hned poohlédnout po jiné práci.

 


Obrázky