Nový online obchod Tyflopomůcek SONS

Publikováno 15.07.2022 09:52 Šnyrych Jan


13. 7. jsme spustili nový internetový obchod Tyflopomůcek SONS. Prodejny Tyflopomůcek v Olomouci a Praze k tomuto dni ukončily provoz svých starých eshopů, které jsou nahrazeny společným novým eshopem na adrese eshop.tyflopomucky.cz. Věříme, že vám nový online obchod přinese příjemnější a jednodušší nákup pomůcek zejména s ohledem na následující:

  • Jednotný eshop: Díky sloučení původních dvou eshopů do jednoho nemusíte být registrování na dvou různých místech a zjišťovat, jaké zboží je ve kterém z nich dostupné. Nyní pomůcky nakoupíte v jediném eshopu, ať už jsou fyzicky v kterékoli z našich prodejen.
  • Responsivita: Nový eshop je plně připraven nejen na uživatele počítačů, ale i chytrých mobilů či tabletů. Nakupovat nyní můžete z libovolného zařízení s internetovým prohlížečem, který splňuje běžné webové standardy.
  • Přívětivější a přístupnější prostředí: S novým eshopem by se vám mělo pracovat lépe, ať už jste slabozrací, nevidomí nebo bez zrakové vady.

V eshopu lze nakupovat bez předchozí registrace, doporučujeme vám ale, abyste si zaregistrovali uživatelský účet. Nebudete tak muset při každém nákupu znovu vyplňovat potřebné údaje. Registraci je třeba provést, i když jste měli uživatelský účet v jednom z původních eshopů – uživatelské účty totiž nebylo možné přenést. Ze starého eshopu se po registraci pouze aktualizují vaše osobní informace, budou-li identifikovány na základě vašeho e-mailu nebo telefonního čísla.

Nový eshop je zatím ve zkušebním provozu. Pokud se při jeho využívání setkáte s jakýmikoli technickými problémy, obracejte se na podpora@tyflopomucky.cz. Požadavky obchodního charakteru (žádosti o cenové nabídky, objednávky atd.) zasílejte na eshop@tyflopomucky.cz.

Závěrem připomínáme ještě dva nejdůležitější odkazy:

Těšíme se na vaši návštěvu v našem novém eshopu.
Tým Tyflopomůcek SONS