Nevidomí zpívají, hrají a tančí

Publikováno 23.06.2019 12:23 Odbočka Olomouc


Obrázek

Naše pozvání přijali a o hudbu a zpěv se postarali KyklopBand, Alena Terezie Vítek a Radek Žalud. Tance se ujali Balet Globa s nevidomým tanečníkem Alešem Příborským a tanečně-pohybové kreace přidaly také Panterky z Kyjova. Verše a povídky od nevidomých autorů přednesla herečka Moravského divadla Olomouc paní Vlasta Hartlová. Celým večerem pak provázela moderátorka Petra Němečková. Všichni výše jmenovaní umělci měli minimálně dva vstupy, ve kterých diváky nejen skvěle bavili, ale chytli je také za srdce. Předvedli nádherná vystoupení, na která se bude jistě ještě dlouho vzpomínat. Závěrečné vystoupení na píseň Hallelujah už bylo jen třešničkou na dortu pro všechny přítomné.

A o tom, že to opravdu stálo za to, hovoří nejen vysoká návštěvnost a kladné ohlasy návštěvníků, ale také pozitivní reakce z řady účinkujících a široké veřejnosti díky sdílení na sociální síti. Velmi nás také těší účast kolegů z odboček Vsetín, Třinec, Šumperk, Jeseník a Kyjov.

V závěru mohu už jen říci, že jsme si to všichni maximálně užili, a i přes velkou organizační náročnost můžeme konstatovat, že to stálo za to!

P.S.: pokud Vám koncert utekl, a přesto byste chtěli alespoň kousek slyšet, případně to prožít znovu, podívejte se na https://www.facebook.com/sons.olomouc/?ref=bookmarks

Klára Nádvorníková


Obrázky