Netradiční klubové setkání

Publikováno 12.03.2023 20:28 Odbočka Kyjov


Obrázek

Protože prostory čítárny Městské knihovny prošly velkou rekonstrukcí. Je zde nový, stylový nábytek a moderní vybavení, pohodlná křesla, sedací kóje zabudované do zdi, s možností připojení k internetu či dobití telefonu, deskové hry pro oddych, moderní způsob uložení časopisů k výpujčce, možnost použií PC, internetu a nechybí ani pult s audioknihami. Prostory se změnily i propozičně, tak jsme se dohodli  s vedením knihovny, že ještě před oficiálním otevřením zde uskutečníme naše klubové setkání a paní ředitelka nás se všemi novinkami seznámí. Slovně nám popsala změny, rozložení jednolivých zón. Jelikož už na dveře klepalo MDŽ, využili jsme této příletosti a předali ji kytičku. Tu jsme měli připravenou i pro každou přítomnou naši členku.
Následně jsme se individuálně, nebo za doprovodu vydali prozkoumávat popsané prostory. Uvelebili jsme se v pohodlných křesílkách, snažili se pohodlně napasovat do relaxačních kójí,  určených převážně pro mladou generaci, obeznámili jsme se s důmyslným systémem uložení časopisů , natrénovali cestu k pultu pracovnice a k uloženým audioknihám.
Prošli jsme vščechny dostupné deskové hry a jakmile jsme nalezli tu pravou , která se dala  uzpůsoobit i našim potřebám, zbyek času jsme ztrávili kolektivní hrou.

 

 


Obrázky