Naše odbočka SONS Šumperk uspořádala společenský večer

Publikováno 17.05.2023 10:59 Odbočka Šumperk


Obrázek

NAŠE ODBOČKA SONS ŠUMPERK USPOŘÁDALA SPOLEČENSKÝ VEČER

 

          Sobotní večer, noc i ráno z 29. na 30. dubna 2023 byl i přes deštivé počasí ve znamení hezky prožitého společenského večera, který se uskutečnil na Myslivecké chatě v Bludově. Znovu po roce se na 60 našich členů, rodinných příslušníků a příznivců společně bavilo, sdíleli své novinky ze života a hlavně se za doprovodu profesionálního DJ Kubíčka z Bludova vzájemně vyzvali k tanci.

          Na zábavě nechybělo bohaté občerstvení. Kromě teplé večeře se dvěma alternativami to byly například výborné jednohubky s různými druhy pomazánek, nakládaný hermelín, utopenci, ale i skvělé dezerty Evita k pomazlení chuťových pohárků ke kávě. K dispozici samozřejmě bylo i nepřeberné množství alko i nealko nápojů. Výrobu dobrot i obsluhu zajišťovali zaměstnanci a členové SONS Šumperk, za což jim patří velký dík!

          Hlavním vyvrcholením večera byla i letos tradiční bohatá tombola. Hlavní cenu nám tentokrát poskytla CK Hornet Tour Šumperk, a to 2denní zájezd do termálních lázní v Maďarsku. Dalšími významnými sponzory byli: DM drogerie markt, Kaufland, Everstar, s.r.o., UVAX, s.r.o., Holba Hanušovice, Penzion u zámku Milotice, Zámecký resort Sobotín, Termály Losiny, Hotýlek u Kance Lipová-lázně, Isolit-Bravo, CERAM-TEC Šumperk, CZC.cz partner Šumperk a spousta dalších firem. Také nesmíme zapomenout poděkovat našim členům, kteří oslovovali sponzory a také všem, kteří do tomboly něčím přispěli – ať už něco koupili nebo vlastnoručně vyrobili. Vřelé díky! Samozřejmě budou zveřejněny informace o výši výtěžku ze zábavy a na co tyto finanční prostředky použijeme.

          Společenský večer se vskutku vydařil, to můžeme koneckonců potvrdit na základě pozitivních ohlasů. Také díky zajištěnému a dobře zorganizovanému odvozu se všichni účastníci bezpečně vrátili zpět do svých blízkých i vzdálenějších domovů. Už nyní se všichni těšíme na příští ročník.

 


Obrázky