Náchodská odbočka se vydala lovit ryby

Publikováno 10.07.2017 22:10 Odbočka Náchod


Obrázek

Za hranice na lov pstruhů

Tak se jmenovala výprava členů Oblastní odbočky SONS Náchod. Byl to výlet do polské Kudowa Zdrój, kde hlavním cílem byl lov pstruhů v tamní smažírně. V okolí lázní je několik těchto zařízení, kde si ryby můžete ulovit a obsluha vám z nich připraví chutný oběd.

Prostředí nám vybral pan Otto Volhejn a měl šťastnou ruku. Za městem v pěkném místě, posezení v pergolách, rybník plný pstruhů, vůně pečení byla cítit na dálku. Co více jsme si mohli přát!

Nejúspěšnější rybářkou byla paní Helena Křivdová, milá členka naší skupiny. Ta ulovila něco lepšího – vzácného jesetera. Ten ovšem k jídlu nebyl, vrátil se zpět na svobodu, paní Helena dostala místo něho docela malého pstruha, menšího než ostatní.

Druhá část výletu patřila prohlídce lázní. Jsou velmi pěkné, počasí nám přálo. Dík za uspořádání akce paří místopředsedovi panu Volhejnovi a předsedovi OO SONS Náchod panu Podlešákovi, kteří akci uspořádali. Budeme rádi vzpomínat.

 

Mgr.Běla Hejzlarová

členka OO SONS Náchod


Obrázky

Část účastníků výletu při lovu ryb Část účastníků výletu při lovu ryb
Nevidomá Lydie Strbíková spolu se svým průvodcem, která se chystá si svůj úlovek osahat Nevidomá Lydie Strbíková spolu se svým průvodcem, která se chystá si svůj úlovek osahat