Nabídka komunikace vedení SONS s veřejností

Publikováno 24.09.2021 09:12 Odbočka Olomouc


Obrázek

Vážené dámy, vážení pánové,

po celé dlouhé období, kdy jsme s kolegou Janem Šnyrychem kandidovali na funkce prezidenta a viceprezidenta SONS, jsme mimo jiné slibovali, že si vyhradíme pravidelný čas pro komunikaci s veřejností.

Proto níže nabízíme jednoduchou možnost pro každého, kdo by chtěl se mnou, resp. s mým kolegou promluvit.

Každé sudé pondělí od 15 do 17 hod. budu já jako prezident, popř. Jan Šnyrych jako viceprezident k dispozici komukoliv, kdo nám bude chtít zavolat nebo se zúčastnit skupinové diskuse na platformě Skype.

Pro telefonáty budeme k dispozici mezi 15. a 16. hodinou, a to na pevném čísle 221 462 111 (tedy sekretariát SONS). Z této linky budete přepojeni přímo na prezidenta či viceprezidenta, pokud se nebudeme po telefonu či osobně věnovat právě někomu jinému, což Vám pracovnice sekretariátu sdělí.

Od 16. do 17. hodiny pak budeme k dispozici na veřejné skypové skupině, kde budeme připraveni mluvit s kýmkoliv, kdo se k této skupině připojí; zde je pochopitelně třeba mít na paměti, že ve stejné chvíli mohou být přítomni i další účastníci skupinového hovoru.

Příslušnou skypovou skupinu lze otevřít z internetového prohlížeče po zadání adresy 1url.cz/@prezidentsons

Uvidíme, jak se tento způsob komunikace osvědčí, každopádně začneme od pondělí 4. října, tedy ve 40. týdnu tohoto roku a pokračovat budeme v pondělky sudých týdnů v roce, nepřipadne-li na ně státní svátek.

O případných změnách budeme informovat.

Snad není třeba dodávat, že k dispozici jsme i všemi jinými běžnými způsoby, tedy např. e-mailem nebo po domluvě osobně, na uvedené dvě hodiny jednou za 14 dní se však budeme snažit neplánovat žádné pracovní schůzky či jiné povinnosti, budeme tu právě jen pro Vás.