Mezinárodní den dětí

Publikováno 11.07.2023 10:32 Odbočka Louny


Letos jsme MDD pořádali 12. června na pozemku Speciální základní školy, za finanční podpory města Louny a zajištění občerstvení ze strany štědrých sponzorů, řeznictví Stříbrný, cukrárna Ballagio a občerstvení V Domku. Bez této podpory bychom tuto náročnou akci pořádat nemohli, za což vřele děkujeme.

Akce se zúčastnilo 12 členů naší organizace, 35 dětí a 11 asistentek, vychovatelek a učitelek ze školy. Hosty naší akce byla paní ředitelka Speciální základní školy Mgr.Bc Venuše Svobodová a místostarosta Bc. Pavel Csonka. Celkem 59 osob. Panu místostarostovi se naše práce moc líbila, počasí se vydařilo a všichni si den moc užili. Hlavně děti, kterým tento den patřil.

Naše členky upekly koblihy a drobné zákusky a připravili občerstvení a pití pro všechny zúčastněné. Naše organizace s personálem školy připravili pro děti 10 soutěží. U soutěží asistovali naši členové a paní učitelky a kontrolovali a bodovali výsledky dětí. Děti soutěže je moc bavily a občas se přišly pochlubit, kolik toho už zvládly.

Po ukončení soutěží jsme dětem připravili párky v rohlíku. Během svačiny paní učitelky vyhodnotily soutěže. Po té byli vyhlášeni nejlepší účastníci, kteří si odnesli krásné ceny a všichni děti dostali dárky ke svému svátku MDD. Nakonec jako sladkou tečku dostaly linecký koláček.


Obrázky

Nástup a zahájení Nástup a zahájení
zahájení zahájení
dšti uvítal i místostarosta města dšti uvítal i místostarosta města
chytání rybiček chytání rybiček
navlékání korálků navlékání korálků
i paní ředitelka byla šikovná i paní ředitelka byla šikovná
připravené odměny připravené odměny
vyhodnocení nejlepších dětí v disciplínách vyhodnocení nejlepších dětí v disciplínách
dárky ke dni dětí dárky ke dni dětí
společné foto na závěr společné foto na závěr