Májová taneční zábava

Publikováno 06.06.2022 12:47 Odbočka Šumperk


Obrázek

Májová taneční zábava

         

          Sobotní večer, noc i ráno ze 7. na 8. května 2022 byl ve znamení hezky prožitého společenského večera, který se uskutečnil na Myslivecké chatě v Bludově. Po dlouhých třech letech se na 50 našich členů, rodinných příslušníků a příznivců společně bavilo, sdíleli své novinky ze života a hlavně se za doprovodu profesionálního DJ Kubíčka z Bludova vzájemně vyzvali k tanci.

          Na zábavě nechybělo bohaté občerstvení. Kromě teplé večeře se třemi alternativami to byly například výborné jednohubky se třemi druhy pomazánek, nakládaný hermelín, utopenci, ale i úžasné dortíčky Evita k pomazlení chuťových pohárků ke kávě. K dispozici samozřejmě bylo i nepřeberné množství alko i nealko nápojů. Výrobu dobrot i obsluhu zajišťovali zaměstnanci a členové SONS Šumperk, za což jim patří velký dík!

          Středobodem večera byla i letos tradiční bohatá tombola. Hlavní cenu nám tentokrát poskytla CK Hornet Tour Šumperk, a to 2denní zájezd do termálních lázní v Maďarsku. Dalšími významnými sponzory byli: Penzion u zámku Milotice, Zámecký resort Sobotín, Isolit-Bravo, CERAM-TEC Šumperk, CZC.cz partner Šumperk a spousta dalších firem – viz přiložené foto. Vřelé díky!

          Společenský večer se vskutku vydařil, to můžeme koneckonců potvrdit na základě pozitivních ohlasů. Také díky zajištěnému a dobře zorganizovanému odvozu se všichni účastníci bezpečně vrátili zpět do svých blízkých i vzdálenějších domovů. Už nyní se všichni těšíme na příští ročník, který by se měl již uskutečnit v nově zrekonstruovaných prostorech hotelu Grand Šumperk.


Obrázky