MDŽ online

Publikováno 09.03.2021 14:49 Odbočka Kyjov


Obrázek

Naše pravidelné pondělní online setkání vyšlo právě na Mezinárodní den žen. A to je příležitost, kterou třeba využít. Dopředu jsme avizovali, ať si muži, ale i ženy připraví k tomuto svátku básničku, kterou když přednesou, budou zařazeny do soutěže a mohou očekávat sladkou odměnu.
A jak to ve finále dopadlo? V úvodu setkání předseda odbočky všem svým členkám přednesl krásnou zdravici i písničku přihodil - děkujeme! A už brzo poputují čtyři odměny, snad i sladké budou, k těm zaslouženým!

Ale my jsme se na tento svátek připravili i s předstihem. Když není dáno připravit malou oslavu v režimu offline, nemůžeme se sejít, tak padlo rozhodnutí, že těm našim členkám uděláme krapet radosti přáníčkem s trojrozměrnou, hmatovou, papírovou kytičkou. Výroba byla celkem náročná. Než jsme dodělali všech těch 70 kousků, tak  nám v rámci zpřísněných krizových opatření zavřeli prodejny s papírenským zbožím a nám začal chybět barevný papír, vypsala se nám fixa, došlo lepidlo...ale se vším jsme si poradili a radost všem ženám kyjovské odbočky udělali!


Obrázky