Koření života... a taky polévky.

Publikováno 28.03.2025 12:19 Odbočka Uherské Hradiště


Obrázek

Na přednášce o koření jsme se dozvěděli, jak jednotlivé druhy ovlivňují chuť,  zdraví i náladu. Proč by kurkuma neměla chybět v naší kuchyni, a že skořice není jen na štrůdl. Nechybělo čichání, hádání podle vůně, ale i ochutnávka. 

Celá beseda byla příjemná, poučná a velice voňavá. Odnesli jsme si nejnom novou chuť do vaření, ale i nakoupili balíčky koření.


Obrázky

Přednáška o koření Přednáška o koření
Přednáška o koření Přednáška o koření
Přednáška o koření Přednáška o koření
Přednáška o koření Přednáška o koření
Přednáška o koření Přednáška o koření
Přednáška o koření Přednáška o koření