Koncert Dua VojoDeyl a zpěvačky Daisy

Publikováno 12.10.2021 13:26 Odbočka Olomouc


Obrázek

Co znamenají výše uvedená slova „již dlouhou dobu plánovaný“? Příprava koncertu probíhala od začátku loňského roku a řada z vás jistě zaznamenala, že jsme jeho konání avizovali již na červen 2020. Situace v souvislosti s pandemií nám však jeho uspořádání až doposud neumožňovala.

Jsme velice rádi, že nyní mohla být kapacita krásného Mozartova sálu plně využita a koncert sympatických hudebníků si tedy vychutnala téměř stovka návštěvníků z řad našich členů, přátel, ale i široké veřejnosti.

Úvodního slova se ujal předseda OO SONS Olomouc Jan Příborský, jenž všechny přítomné srdečně přivítal. Poté předal mikrofon a tedy i slovo Duu VojoDeyl. Nevidomý Radim Vojtek a jeho kolega Martin Deyl jsou velice talentovaní mladí hudebníci a obecenstvo nadchli. A to nejen zpěvem, hrou na housle, klavír a kytaru, ale také milými a živými slovy v pauzách mezi písněmi. Ženskou energii do vystoupení vnesla zpěvačka Dáša Sýkorová alias Daisy, která společně s Radimem a Martinem zazpívala známé české i zahraniční písně. ZDE naleznete bližší informace o interpretech.

Koncert finančně podpořil Olomoucký kraj a Statutární město Olomouc.

Pokud jste neměli možnost přijít na koncert Dua VojoDeyl u nás v Olomouci, můžete si jeho vystoupení poslechnout i na koncertech řady dalších odboček SONS, protože patří mezi oblíbené interprety, vystupující v rámci festivalu DUN.

Videa z koncertu si můžete prohlédnou na našem Facebooku: 

VojoDeyl 1

VojoDeyl a Daisy

VojoDeyl 2

VojoDeyl 3

 

 

 

Klára Kočí

 


Obrázky