Klubové odpoledne se společností Adaptech

Publikováno 12.09.2017 09:26 Odbočka Kroměříž


Obrázek

Ve středu 6. září u nás proběhlo pravidelné klubové odpoledne.

Během organizačního úvodu nás, jako vždy, seznámily paní Hanzalová s paní Fridrichovou s plánem akcí na měsíc září. Budou to především návštěva zámku v Kroměříži ve středu 13. září, při které se setkáme s našimi přáteli z Kyjovské odbočky a ve středu 20. září výlet na zámek v Bučovicích s bohatým programem.

Poté jsme přivítali našeho hosta, kterým byl tentokrát pan Kavan ze společnosti Adaptech. Ten nám nejprve zběžně představil několik technických novinek z oblasti kompenzačních pomůcek pro zrakově postižené, a pak už jsme se věnovali hlavnímu bodu tohoto odpoledne, kterým byla soutěž v přípravě zeleninových salátů.

Soutěže se zúčastnilo šest týmů a jejich výtvory hodnotila tříčlenná porota ve složení:  paní Ludmila Fridrichová a pánové Roman Miklík a Antonín Nesvadba. Ta po důkladné degustaci vyhodnotila jako dva nejlepší saláty týmu paní Ludmily Urbanové a týmu Honzy Laurenčíka.

Vítězové pak převzali z rukou pana Kavana cenu – láhev vína a jejich receptura postupuje do soutěže mezi vítěze z ostatních odboček. Těšíme se na shledanou při dalších klubových setkáních.

Jan Kurek


Obrázky