Klubové odpoledne s přípravou koktejlů a novinkami v oblasti KP

Publikováno 09.06.2018 14:11 Odbočka Kroměříž


Obrázek

Našimi hosty byli tentokrát vedoucí pracovnice Osobní asistenční služby v Kroměříži paní Mgr. Renata Gabrhelíková, která nás přišla pozvat na výlety, které pořádají v rámci akce Prázdniny na kolečkách, a představit místa, která letos navštíví, a také zástupce společnosti Adaptech - pan Jaroslav Kavan, který nám  představil novinky z oblasti elektronických kompenzačních pomůcek pro zrakově postižené, o které byl velký zájem, a přichystal pro naše členy oblastní kolo soutěže v přípravě a míchání koktejlů.

 Soutěže se zúčastnili čtyři samostatní soutěžící a dva rodinné týmy. Připravené koktejly ochutnávala a hodnotila tříčlenná porota. Za neúnavného míchání a ochutnávání se zapojením fantazie a kreativity připravili soutěžící pro porotce šest osobitých koktejlů.

Po důkladné degustaci vybrala porota tři nejlepší a z těchto tří jeden vítězný.  Jako třetí se umístil koktejl paní Ludmily Fridrichové, na druhém koktejl  týmu Hapalových a vítězný koktejl připravil pan Jan Kurek, který od pana Kavana převzal tradiční ocenění, láhev vína a jeho receptura postupuje do soutěže mezi vítězi všech účastnících se odboček. 

Všem děkujeme za příjemné, společně strávené chvíle a těšíme se na shledanou.


Obrázky