Když je pandemie.....

Publikováno 21.04.2020 20:59 Odbočka Vrchlabi


Stále trvá doba přísnějších vládních opatření, kvůli šířícímu se koronaviru, který vlastně nikdo pořádně nezná a neví, co vše může způsobit a jak se bude dál chovat. Někdy se příznaky ani neobjeví, někdy virus zabíjí. 

V tento čas se bohužel nemůžeme na plno scházet, jak jsme byli zvyklí. A proto vymýšlíme činnosti, kterými bychom alespoň trochu udržovali naši členskou základnu v povědomí, že jsme stále tady a stále pro ně. 

Naši členové již dostali roušky, denně máme několik hovorů a píšeme zprávičky, e-maily, nějaké ty statusy na Fb. Ale to víte, není to ono. 

Již jsme vydesinfikovaly s kolegyní celou odbočku, vypraly záclony, vyčistily okna a přesadily květiny. Na malování asi nedojde, protože to zkrátka fyzicky nezvládneme a muže máme v práci - ale nevadí, to počká ještě.  

A na příští týden máme naprosto bombastický plán a nápad, jak zapojit skoro všechny členy - ty, kteří budou chtít - a jak jim zpříjemnit chvíle. Není to tak úplně náš nápad, to ne, ale upravily jsme něco, co už existuje tak, aby to vyhovovalo našim požadavkům. Tak se těšte na pondělí... vše vám povíme. Zatím to bude takové malinké tajemství, protože tento plán vyžaduje přípravu. Přípravu zábavnou, milou, ale časově pro nás trošičku náročnější :-) Proto jsme o pomoc požádaly i naši hodnou paní praktikantku, která je s námi stále ve spojení - děkujeme! 


Obrázky

Přesazené šťastné kytičky Přesazené šťastné kytičky
Lenička v akci Lenička v akci
Vidíte, že už je vidět? :-) Vidíte, že už je vidět? :-)