Dogracing

Publikováno 04.06.2018 15:50 Odbočka Jičín


Obrázek

Dogracing

 

     

     První červnovou sobotu se konal v Chodovicích v areálu U vagónu již 5. ročník psích závodu. Pořadateli akce jsou Psí útulek Chlum u Hořic a Místo z. s. Nová paka. Přátele z organizace Místo z. s. Nová Paka přizvali jičínskou odbočku Sjednocené organizace nevidomých a slabozrakých a nabídli nám možnost postavit stánek s propagací práce organizace, osvětou očních vad a přispěním na výcvik vodicích psů do pokladničky psa.

     Nabídku jsme rádi vyslyšeli a v 8 hodin ráno již náš stánek stál na místě. Byly připraveny obálky se slovíčky v Braillu, určené k luštění, tentokrát na psí téma a další potřebné pomůcky.
Hlavní pořadatel akce nás přivítal, představil a předal paní předsedkyni Ing. Lucii Strašíkové mikrofon, aby promluvila pár slov o činnosti naší organizace.                               

    Pak už jsme se pustili do propagace a osvěty. Objevilo se zde i pár našich letitých příznivců, kteří k našemu stánku zamířili s hlavním úmyslem přispět do kasičky a vyjádřit nám svou přízeň a podporu naší práce. Velice jim všem děkujeme.    

    Dokonce se nám povedlo získat podpis Kateřiny Kairy Hrachovcové na tričko naší organizace a společně se nechat vyfotit.

    Pořadatelé a naší nový přátele nám na závěr poděkovali za účast a požádali nás, abychom se jejich akce zúčastnili také v příštím roce. Této nabídky si vážíme a pokusíme se zajistit na příští rok také ukázku práce našeho Střediska výcviku vodicích psů z Prahy – Jinonic. 


Obrázky

Stánek SONS ČR, z. s. oblastní odbočky Jičín Stánek SONS ČR, z. s. oblastní odbočky Jičín
Chůza s bílou holí Chůza s bílou holí
Podepsané tričko Podepsané tričko
Společné foto s Kairou K. Hrachovcovou Společné foto s Kairou K. Hrachovcovou