Den otců

Publikováno 17.06.2019 23:34 Odbočka Kyjov


Obrázek

Třetí červnová neděle je nepsaným, neoficiálním, avšak všeobecně známým a mohutně oslavovaným dnem všech otců! My si s oslavou "našich" tátů počkali na pondělní setkání. A svátek bez práce?- to je nuda! Sladkou odměnu si museli zasloužit!
Připravili jsme si pro ně práci ne ledajakou, vybírali jsme tak, aby exelovali ve své obratnosti, nápaditosti s využitím všech, za ta léta, načerpaných dovedností, i když někteří bez kontroly zraku. Co je na tom za nemožného podojit krávu? I ti nevidomí měli dostatek fantazie, aby hupsli do naší reality! Poodkryli jsme zahalené monstrum na stole a hle-vykoukly připravené dva dojící exempláře. Kráva byla sice na obrázku, připevněná na židli, ale vemínko, plné mléka se pěkně houpalo pod ní. Čtyři struky, jak má být a mísa na mléko. Něchyběl ani ochranný oděv v podobě cyklistického ponča a chirurgických jednorázových rukavic, ze kterých bylo i ono zmiňované vemínko :-)

Tak táto a ukaž se jak ti to jde :-), ze solidarity se přidaly i některé z žen. Byla sranda, prima jsme se pobavili a hlavně opět si dokázali, co všechno dokážem, někteří třeba poprvé, ale zkusit se má všechno a dohnat není nikdy pozdě.
Jste prima parta, nezkazíte žádnou srandu a pořád se učíte, trénujete jemnost, zručnost i netradičně :-)


Obrázky