Další informace pro členy a příznivce SONS ŠUMPERk

Publikováno 23.03.2020 11:46 Odbočka Šumperk


Obrázek

 

 

 

 

 

 

Máme za sebou první víkend s povinnými rouškami a omezeným pohybem. Doufáme, že jste ho strávili v poklidu a všechny viry a další nemoci se vám vyhly. Pokud ne, tak můžeme popřát jen brzké uzdravení.

 

V prvé řadě bychom vás chtěli poprosit, abyste si předávali informace navzájem. Někteří z našich členů nemají internet a zatím není v našich silách posílat informace, které se často mění), poštou nebo hned potřebné obtelefonovat. Tak prosím, předávejte si informace, kdo můžete, sledujte náš facebook. Ten je v současné době nejrychlejším informačním zdrojem.

 

Nyní předáváme následující informace:

 

Vyplácení důchodů:

Důchody bude pošta roznášet i těm z Vás, kteří jste si je chodili vyzvednout na poštu osobně. Takže zůstaňte doma a počkejte si na důchod "v bezpečí domova".

 

Lékaři:

Lékaři Vás vyzývají, abyste si napřed zatelefonovali. Většina z nich v současné době poskytuje pouze telefonické konzultace, zasílá e-recepty a e-neschopenky.Určitě vám poradí, jak dále postupovat.

 

Zubaři:

Zubní pohotovost od pondělí do pátku je určena pro všechny pacienty, kdy jejich zubní lékař neordinuje. Zubní pohotovost v sobotu a v neděli a ve svátky je nezměněna a je pro všechny pacienty (zavoláte na telefonní číslo 585 544 444 a zde se dozvíte, kde a kdo o víkendu slouží).

 

V týdnu od 23. do 27. 3. 2020 bude zubní pohotovost zajištěna od 8:00 do 11:30 hodin.

Od pondělí 23. 3. do středy 25. 3. 2020 orginuje MUDr. Libor Vik, Boženy Němcové 3 v Šumperkku.

Tel: 737 878 720

 

Ve čtvrtek 26. 3. a v pátek 27. 3. 2020 ordinuje MUDr. Jiří Valenta, Langrova 3140/25 v Šumperku

Tel: 735 533 633

 

V tuto dobu budou ošetřeni pouze pacienti s akutní bolestí, ale je nutné se hlásit nejprve telefonicky od 7:00 do 8:00 na uvedených číslech. Poté budete objednáni na určitou hodinu.

 

Úřady:

Stále platí, že úřady mají omezenou pracovní dobu a před návštěvou je dobré se nejdříve telefonicky domluvit.

 

Informace z Mohelnicka se hůře shánějí. Prosíme proto každého, kdo nějaké důležité informace, které by bylo zapotřebí zveřejnit, má, abyste nám je sdělili. Pomůžete tak mnoha lidem.

 

Ať jste zdrávi přeje kolektiv SONS Šumperk