Co se stalo na gurmánu...
Těsto na noky jsme zpracovávali společně, každá ruka se hodila. Všechny kuchařinky loupaly, někdo strouhal a všechny společně jsme potom tvaro-valy malé nočky.
Mezitím se na sporáku připravovalo kuřecí maso, které jemná smetanová omáčka s parmezánem doladila do velice podařeného výsledku.
Můj původní nápad udělat bramborové těsto se mi rozležel a celý čtvrtek, než začal klub, jsem měla obavu, aby se vše povedlo.
Aby noky byly dovařené, ale ne rozvařené, aby těsto nebylo moc tuhé, nebo řídké. Aby všem chutnalo, aby té práce na děvčata nebylo zas až moc. Nakonec mě potěšilo hodnocení jedné z kuchtiček – prý to byl nejlepší Gurmán klub. Naše kuchyňská akce nebyla jen o jídle – byl to závod s časem a vlastní zručností. Vše se nakonec podařilo na jedničku, tak jsem moc ráda, že jsme si tentokrát neodnášely jen plná bříška, ale i skvělou náladu a já dobrý pocit.
Recept najdte v naší ZORNIČCE na červen.
Obrázky