Chrlický slavík

Publikováno 07.11.2019 00:44 Odbočka Kyjov


Obrázek

Letos jsme se po malé odmlce zúčastnili pěvecké soutěže Chrlický slavík v Centru sociálních služeb pro zrakově postižené Brně-Chrlicích. Je to takový malý svátek pro milovníky krásných písní. Soutěže se zúčastní mimo domácích také přátelé z jiných zařízení pro zrakově postižené Jihomoravského kraje, ale také už pravidelně i zahraniční hosté ze Slovenska.

Se soutěžní písni za naši odbočku vystoupili v kategorii jednotlivců Pavel Komosný, Pavel Švorba, Iveta Kunovjánková, Hana Oršuliaková a v kategorii duet Hana Oršuliaková a Pavel Švorba, všechny, i sebe doprovázel na harmoniku Pavel Švorba. V nesoutěžní části pak vystoupil celý sbor Pastelky.

Ale letos se nejen zpívalo, ale i tancovalo a hrálo i zvukové divadlo, prostě takový prima den. Po obědě došlo na vyhodnocení a my neodešli s prázdnou. V kategorii žen si druhé místo odnesla Iveta, první Hanka, u mužů Pavel Š. byl první a Hana s Pavlem si pak na pomyslnou bednu nastoupili ještě jednou v kategorii duet.

Celý den nám bylo  milo, přívětivě a to nejen díky krásnému sluníčkovému počasí, ale celkovou atmosférou, kterou si navzájem i přes své zrakové postižení dokážeme vzájemně zpříjemnit jeden obyčejný, všední den.


Obrázky