Březnové oblastní shromáždění

Publikováno 04.04.2024 10:55 Odbočka Šumperk


Obrázek

 

         Opět jsme měli příležitost potkat se v G – klubu KD Šumperk  na oblastním shromáždění odbočky a společně se věnovat pro spolek i pro vás důležitým tématům. Sešli jsme se na svátek MDŽ, a to 8. března 2024 v odpoledních hodinách. V úvodní části vystoupili naši hosté paní Jitka Kubánková a paní Kateřina Kušíková a ve vymezeném čase nás seznámili s náplní práce společnosti Sestřička poskytující domácí zdravotní péči. Jsme moc rádi, že pro řadu z vás byla beseda zajímavá a že jste využili prostoru pro dotazy.

         Následovalo projednávání předem schválených bodů programu. Podívali jsme se na to, jak naše odbočka v roce 2023 hospodařila s penězi, jak březnové oblastní shromáždt a co nás čeká v následujícím období. Jedním z nejdůležitějších bodů bylo hlasování o navýšení členských příspěvků. Díky vaší účasti bylo shromáždění usnášeníschopné a hlasování tak mohlo bez problémů proběhnout. 

         Oblastní shromáždění není pro mnoho z vás atraktivní akcí, a proto si tím víc ceníme, že nás i našeho hosta jste přišli podpořit. Velké poděkování patří i našim velkým pomocníkům, bez kterých by nemohlo proběhnout.

 


Obrázky

Obl. shrom. v G-klubu DK Obl. shrom. v G-klubu DK
Hosté ze společnosti Sestřička Hosté ze společnosti Sestřička