Březnové oblastní shromáždění

Publikováno 12.04.2023 13:50 Odbočka Šumperk


Obrázek

BŘEZNOVÉ OBLASTNÍ SHROMÁŽDĚNÍ

 

V pátek 17. března 2023 jsme se sešli v G – klubu KD Šumperk na oblastním shromáždění naší odbočky. U této příležitosti jsme společně probrali předem stanovené a oblastní radou odsouhlasené body týkající se spolku, s kterými byste jako členové měli být seznámeni. S vaší pomocí jsme zhodnotili činnost odbočky v minulém roce, předložili jsme vám zprávu o hospodaření a přednesli jsme plány, které na rok 2023 máme a na co všechno se můžete těšit. Opět nechyběla ani půlhodinka věnovaná hostovi. Pozvání přijal pan Mgr. Karel Hošek, 2. místostarosta města Šumperk, který povídal o plánovaných změnách v Šumperku a vizích do budoucna. Při svém projevu se zaměřil na rekonstrukci Kulturního domu, zkrášlení parku Sady 1. máje a na úpravu některých chodníků. V prostoru pro dotazy zodpověděl otázky členů, které se týkaly parkování u polikliniky, před vlakovým nádražím, na otázku vodného a stočného a na pohyb lidí na Hlavní třídě v Šumperku. .

Setkání s hosty vám zprostředkováváme proto, abyste se dozvídali nové a zajímavé věci od lidí, kteří jsou ve svém oboru odborníci a mají v dané oblasti přehled. Moc nás pak mrzí, když se spousta z vás v přítomnosti hosta baví a nevěnujete jeho povídání pozornost. Věřte, že chceme, aby shromáždění probíhalo ke spokojenosti všech a snažíme se pro to udělat maximum.

Pokud sami máte nápad či návrh, jak shromáždění udělat zajímavější, nebojte se s ním přijít. Za každý nápad budeme rádi.

 

 


Obrázky