Braille 2018 Kyjov

Publikováno 26.11.2018 05:32 Odbočka Kyjov


Obrázek

Čtení z připraveného tisku, psaní na Pichtově stroji a Pražské tabulce Braillova písma, psaní na PC klávesnici, to byly soutěžní kategorie. někteří absolvovali všechny, někdo si prostě vybral - jak komu bylo milo. Nad vším dohlížela a texty připravila Maruška Hauserová z Brna. Dobrovolnice pomáhali jak při doprovodu, soutěžních disciplínách. také se zabydleli v naší kuchyňce, podávaly kávu, roznášely oběd, prostě byla to velká zlatíčka. My jenom dohlíželi aby vše klapalo, aby se všichni cítili příjemně. Navštívila nás i regionální televizem proběhla informace v regionálním rozhlase.

Po obědě a ukončení soutěžních disciplín došlo i na chvilku kulturního zážitku, to když nám zazpíval Radek Žalud, který mimochodem se účastnil soutěže a také si odnesl i nějakou cenu.

Když jsme nechali chvíli času na opravu, tak jsme se dozvěděli očekávané výsledky. Někdo byl potěšen, někdo zklamán, ale o tom soutěže jsou. Jelikož jsme měli takové menší výročí, plácli jsme přes kapsu a vítězové si odváželi hodnotné ceny, někteří se docela slušně vybavili kuchyňskými přístroji - rýžovar, vejcovar, elektrický sekáček, nežbrind, struhadlo.....Ale malou odměnu si odnesli všichni, včetně dobrovolni a doprovodů.

Děkujeme za návštěvu, krásné výkony a bezva den. Za dva roky naviděnou :-)


Obrázky

čtení Braillova písma čtení Braillova písma
psaní na Pichtově stroji psaní na Pichtově stroji
psaní na Pražské tabulce psaní na Pražské tabulce
psaní na PC klávesnici psaní na PC klávesnici
Radek Žalud Radek Žalud
dobrovolnice dobrovolnice
vítězové klávesnice vítězové klávesnice
regionální televize regionální televize
účastníci účastníci
loučíme se loučíme se