Bowling

Publikováno 27.03.2017 12:21 Odbočka Olomouc


BOWLING

Hráli jste někdy Bowling?? Líbí se Vám tato skvělá hra?? My už jsme to vyzkoušeli.

Psalo se pondělí 27. března 2017, kdy se sešlo 15 našich odvážných členů, aby si tuto populární hru na vlastní kůži vyzkoušeli. Jelikož se tato akce konala poprvé, nikdo moc nevěděl, co ho čeká. Zvědavost tak hlodala v každém z nás.

Krátce před 2. hodinou odpoledne jsme se tedy potkali před vchodem do Bowland centra v Šantovce, kde jsme měli zamluvené 3 dráhy. Věková hranice u této hry není stanovena, a tak není divu, že se na jedné dráze sešlo 9leté dítě s téměř 90letou paní, která byla unikát celého odpoledne.

Po počátečních rozpacích a zmatcích jsme se úspěšně rozdělili do 3 skupin a začali vesele hrát. Na každé dráze bylo 5 lidí včetně dobrovolníků, kteří nám neskutečně pomohli, tímto jim tedy ještě jednou moc děkujeme.

Díky nastaveným zarážkám byly vyrovnány podmínky vidících a nevidících a mohl tak naplno začít souboj o nejlepší body. Výherci byli nakonec všichni. Nejvíce nás ovšem udivila, právě zmíněná 90letá paní, která si navzdory vyššímu věku vedla perfektně. Dokonce v jednu chvíli i vedla nad všemi ostatními, zaslouží si náš veliký obdiv.

Během celé doby trvání se všichni vesele bavili a Bowling si velice pochvalovali. Již nyní se těší a ptají na příště.

 

Ing. Hana Pavlišová a všichni členové SONS Olomouc

 


Obrázky