Bechyně 2022

Publikováno 23.02.2022 13:03 Odbočka Pelhřimov


Obrázek

Během pobytu nás čekal bohatý program. Přes nepřízeň počasí jsme každý den absolvovali vycházku, jejíž náročnost se řídila momentálními povětrnostními podmínkami a časovými možnostmi jednotlivých účastníků. Také večery měly svou náplň. Jeden z nich byl věnován četbě z časopisu Zora. Vyslechli jsme obsáhlý článek šéfredaktora PhDr. Václava Senjuka o své cestě do Ostravy, poučili jsme se o pěstování rýmovníku a na závěr jsme se pobavili při čtení několika vtipů. Druhý večer jsme se věnovali práci s mobilním telefonem a vyvrcholením byl třetí večer, který jsme strávili poslechem nahrávky koncertu, který se uskutečnil v rámci DUN v kostele U Salvátora v Praze v listopadu loňského roku.

Zbytek času jsme věnovali lázeňským procedurám, které jsou prakticky každý rok stejné, podobně jako výborné stravování v hotelu U Draka. Neopomněli jsme využít automat na kávu, který jsme loni obdivovali, ale ani posezení při kávičce v cukrárně  jsme  si  nemohli odpustit.

Domů jsme se vraceli s pocitem, že jsme udělali něco pro své zdraví, že jsme se na pár dní vymanili z každodenního kolotoče a odpočinuli si od běžných starostí a povinností.  Všichni jsme cítili, že by to chtělo za rok zopakovat.

                                                                                                                                                                                                                                                  Napsala: J. Hanušová


Obrázky

před hotelem Drak před hotelem Drak
před hotelem Drak před hotelem Drak
na procházce v lázeňském parku na procházce v lázeňském parku
vzdělávací aktivita vzdělávací aktivita
vycházka podél řeky vycházka podél řeky