Aprílová taneční zábava v Šumperku

Publikováno 24.04.2018 18:01 Odbočka Šumperk


Obrázek

 

 

 

APRÍLOVÁ TANEČNÍ ZÁBAVA

V ŠUMPERKU

 

 

Pestrá hudba, divoký tanec, bujarý smích a přátelská atmosféra. I těmito slovy se dá vystihnout společenská akce, kterou v sobotu 14. dubna 2018 pořádala šumperská odbočka SONS ve známém hotelu Grand. Tato velkolepá událost, považovaná již za tradiční, je velmi oblíbenou a zrakově postižení i příznivci organizace ji milují.

Těsně před zahájením začali sál zaplňovat první nedočkavci. Organizátorky dbaly na to, aby byl každý usazen se svými přáteli a známými k jednomu stolu a mohli nerušeně a naplno hovořit o všem možném. V tématech se meze nekladly. Než dorazili poslední z hostů, zábava už byla v plném proudu. Hudba postupně nabírala ty správné grády a na parketu se to rozjíždělo. Ivan Zela s partnerkou opět ukázali, že svou práci umí. Hráli a zpívali opravdu báječně. Z atmosféry bylo znát, že se lidé baví a důkazem později byly nadšené ohlasy.

V pozdních hodinách hudba utichla a bylo zahájeno celý večer očekávané losování o krásné a zajímavé ceny. Pozornost všech byla zaměřena na barevné lístečky s čísly a sálem se ozývalo radostné jásání výherců. Šikovný systém losování zajistil, že nikdo domů neodcházel s prázdnou.

Když z mikrofonu zaznělo, že se Aprílová taneční zábava chýlí ke konci, nikdo tomu nechtěl uvěřit. Vydatná večeře, drobné jednohubky a kvalitní pití dodaly hostům nezbytnou energii a někteří by zvládli pokračovat až do rána.

 

Poděkování za zajištění plynulého průběhu akce patří aktivním členům a přátelům.

děkujeme i těm, co poskytly věcné dary a podpořili tak organizaci SONS Šumperk.

 

 

Libuše Skálová

 

 

 

 

 

 


Obrázky

Sponzoři Sponzoři
Tonbola Tonbola
Hudba Hudba
Hosté Hosté
Tanec Tanec
Losování tomboly Losování tomboly