2. BENEFIČNÍ koncert SONS ČR, z. s. oblastní odbočky Jičín

Publikováno 16.10.2018 20:28 Odbočka Jičín


Obrázek

2. Benefiční koncert  Sjednocené organizace nevidomých 

a  slabozrakých ČR, z. s. oblastní odbočky Jičín

     V sobotu 13. 10. 2018 pořádala oblastní odbočka Jičín již druhý ročník benefičního koncertu. Prostor pro akci poskytl K - klub středisko volného času a především paní ředitelka Mgr. Lenka Vacková, od které se organizace těší veliké podpory, a proto ji za SONS ČR, z. s. oblastní odbočka Jičín velice děkuje.

     Paní předsedkyně Ing. Čurdová s pomocí členů oblastní odbočky připravila pro návštěvníky malé pohoštění a také dáreček symbolizující vodícího pejska.  Pan Blažek s pomocí členů se postaral o uvedení návštěvníků do sálu. Při té příležitosti byly rozdány pozvánky na koncert „10 let spolu“ kapely „Jakub Kazda & Přátelé“, který bude 3. 11. 2018. Hudební skupina se opět postarala o skvělou atmosféru Jejich repertoár rozveselil celé publikum. Návštěvníci si mohli zakoupit CD nosič Jakuba Kazdy „Světlo ve tmách stále ještě žije“.

         Role uvaděčky večera se výtečně ujala paní předsedkyně. Na samém začátku pozvala na podium pana Jana Pakoše vedoucího oddělení pro Oblastní odbočky a celostátní kluby SONS ČR, z. s., aby řekl několik slov o Sjednocené organizaci nevidomých a slabozrakých České republiky. Následně už přivítala Jakuba Kazdu s kapelou na scéně.

     Začátek koncertu zahájil Jakub dvěma sólovými skladbami. Zbytek večera Jakuba doprovázeli Přátelé. Petra Ježková přidala druhý hlas, Mirek Kazda doprovázel zpěváky na kytaru, Jan K. Čeliš na housle a Zdeněk Vágner na basu. Host Tomáš Kazda zazpíval píseň v doprovodu své akustické kytary. Poděkování patří nejen Jakubovi, ale i jeho přátelům. Jsme též velice potěšeni příslibem pokračování dalšího ročníku.


Obrázky

Jakub Kazda & Přátelé Jakub Kazda & Přátelé
Uvaděčka večera paní předsedkyně SONS ČR, z. .s oblastní odbočky Jičín Ing. Lucie Čurdová Uvaděčka večera paní předsedkyně SONS ČR, z. .s oblastní odbočky Jičín Ing. Lucie Čurdová
Jan Pakoš vedoucí Oddělení pro Oblastní odbočky a celostátní kluby SONS ČR Jan Pakoš vedoucí Oddělení pro Oblastní odbočky a celostátní kluby SONS ČR
Jakub Kazda Jakub Kazda
Jakub Kazda & Přátelé 2 Jakub Kazda & Přátelé 2
Jakub Kazda & Přátelé 3 Jakub Kazda & Přátelé 3
Jakub Kazda & Přátelé 4 Jakub Kazda & Přátelé 4
Mirek Kazda mladší Mirek Kazda mladší
Mirek Kazda, Jan K. Čeliš, Zdeněk Vágner Mirek Kazda, Jan K. Čeliš, Zdeněk Vágner
Jakub Kazda & Přátelé 5 Jakub Kazda & Přátelé 5
Závěr večera - poděkování Závěr večera - poděkování
Závěr večera - poděkování 2 Závěr večera - poděkování 2
Závěr večera - poděkování 3 Závěr večera - poděkování 3