2 v 1

Publikováno 15.12.2021 17:52 Odbočka Kyjov


Obrázek

Trochu netradičně, díky tomu, jak se celý rok vyvíjel, jsme naplánovali letošní výroční shromáždění až na prosinec a spojili jej rovnou s vánoční besídkou. Naše klubovna na každého příchozího dýchla vánocema - světýlka, dekorace a krapet netradiční vánoční stromeček se spoustou dárků.
Na výročním shromáždění jsme si přípitkem a slavnostním obědem neopomenuli připomenout kulaté výroční naší organizace a také potravinovým balíčkem odměnit všechny naše členy, kteří nám při oslavách byli nápomocni. Taktéž, jako každoročně, jsme vyhodnotili a odměnili nejaktivnějšího člena za minulé období. Po malé přestávce již podruhé v tento den pěvecký soubor Pastelky zapěl koledy a odstartoval druhé kolo setkání - vánoční besídku.
Během ní se opět děkovalo, nadělovalo - účastníky čtenářské výzvy, aktivisty při sbírce Bílá pastelka a soutěžící turnaje v Člověče nezlob se. Každý z příchozích pak dostal vánoční dáreček - keramické zvonečky z dílny našich keramiků, aby jim v teple domova pomohl přivolat letošního ježíška. Koštěm vánočního cukroví a sklenkou vína jsme si připili na nový, věříme že lepší, rok 2022.


Obrázky