pozvánka na oblastní shromáždění členů odbočky

Publikováno 29.02.2024 10:46 Odbočka Šumperk


Obrázek
Začíná: 08.03.2024 14:00
Končí: 08.03.2024 17:00
Kde: G – klubu KD Šumperk

Srdečně vás zveme na Oblastní shromáždění členů, které se bude konat v pátek 8. března 2024 od 14:00 hodin v sálu G – klubu KD Šumperk. Pozvánka s programem je přiložena jako samostatný list ke Zvonečku.

Opět připomínáme, že organizování oblastních shromáždění patří k povinným činnostem našeho spolku a je dobré, když se jich jako členové účastníte. Společně probíráme důležité záležitosti týkající se odbočky, její činnosti, hospodaření s financemi, plány a také se zapojujete do rozhodování, a to např. o výši členských příspěvků. Právě na březnovém shromáždění budeme společně hlasovat o navýšení členských příspěvků z nynějších 150 Kč na 200 Kč. Budeme rádi, když se přijdete k návrhu na zvýšení ČP vyjádřit a zapojit se do hlasování. Každý člen má právo k návrhům říct své stanovisko. Samozřejmě i zde platí, že bude schváleno to, co schválí většina a výsledek budeme všichni respektovat.

Oblastní shromáždění stále nabízí prostor pro besedu se zajímavým hostem. Naše pozvání tentokrát přijala paní Kateřina Kušíková z organizace Sestřičky, která nabízí domácí zdravotnickou péči. Dozvíme se, jaké služby Sestřičky poskytují, pro koho jsou určeny, za jakých podmínek jich můžete využívat a co je potřeba pro to udělat. Ve volné chvíli budete moci využít i možnosti změření hladiny krevního cukru.    

Věříme, že březnové oblastní shromáždění pro vás bude přínosné a pomůže vám rozšířit si obzory. Přijďte za námi! Na setkání se moc těšíme.