Pozvánka na Aprílovou taneční zábavu

Publikováno 29.02.2024 10:58 Odbočka Šumperk


Obrázek
Začíná: 13.04.2024 19:00
Končí: 13.04.2024 23:00
Kde: Bludov

 

 

Aprílová taneční zábava

 

 

Jsme rádi, že vás i letos můžeme pozvat na Aprílovou taneční zábavu,  která se uskuteční už v sobotu 13. dubna 2024 od 19:00 hodin na Myslivecké chatě v Bludově. Cena vstupenky činí bez večeře 150 Kč, s večeří 250 Kč. Cena zahrnuje živou hudbu, pronájem chaty, případně večeři, pro zájemce dovoz z autobusové nebo vlakové zastávky v Bludově na chatu. Nápoje a další drobné slané a sladké občerstvení si budete moci na místě zakoupit.

Stejně jako roky předtím, bude vše v naší režii. K dispozici bude proto pouze občerstvení, které připravíme a sami dovezeme na myslivnu.

Po ukončení akce budou zajištěna auta na převoz do Šumperka, Zábřeha i vzdálenějších obcí za příspěvek na benzín, takže se nemusíte bát, že se po akci v pozdních hodinách nedostanete domů – ceník bude k dispozici na všech stolech. Ceny odvozů budou stejné, jako vloni.

Kromě živé hudby, chutného občerstvení a příjemného posezení s přáteli a známými, se můžete těšit i na losování o krásné ceny. Opět budeme moc rádi, když nám se zajištěním tomboly pomůžete. Věnovat můžete dary získané z vlastních zdrojů nebo nám dát tip na zajímavého sponzora, kterého bychom mohli oslovit.

 I v minulých letech se nám společnými silami podařilo dát dohromady spoustu hezkých a praktických věcí. Věříme, že se nám to povede i tentokrát a tombola bude bohatá.

Upozorňujeme, že se na myslivecké chatě nevaří, a proto se večeře dovezou dle počtu objednaných porcí. Z toho důvodu Vám nabízíme dvě jídla, ze kterých si můžete předem vybrat – vepřové nudličky s rýží nebo kuřecí roláda se šťouchanými bramborami.

 Při zakoupení vstupenky nám, prosím, hlaste, zda máte o večeři zájem a kterou jste si vybrali. Vstupenky budou v prodeji od pondělí 4. března 2024 – můžete si je zakoupit v kanceláři, a to až do středy 3. dubna 2024 (kvůli nahlášení přesného počtu porcí jídel). Bez vstupenky Vám nebude umožněno vydání jídla – vstupenky tedy s sebou! Jako drobné občerstvení budou zajištěny jednohubky, případně utopenci a něco malého dobrého ke kávě.

Společenský večer je určen nejen pro naše členy, ale i vaše rodinné příslušníky a známé.

Přijďte, jste srdečně zváni! Těšíme se na příjemně strávený večer!