Výroční členské shromáždění

Publikováno 30.03.2022 10:30 Odbočka Třinec


Obrázek

Vlivem náročné doby a také nemocnosti, se Výročního členského shromáždění zúčastnilo méně členů, než bylo obvyklé. Ale ani tak nám to neubralo na dobré náladě a spokojenosti ze společného setkání. Skvělou atmosféru také podpořila krásná výzdoba, o níž se postaraly naše členky v Klubíku  šikovných rukou. Velkou zásluhu a poděkování bychom rádi vyjádřili paní Věře Pyszkové, která si dala práci a připravila předlohy. Dále se na výrobě spolupodílely Věra Lasotová a Renata Zvrtková. Taktéž se podílely na výzdobě stolů. Mnozí z nás si díky jejich výrobkům odneslo spoustu inspiračních podnětů k velikonočním výzdobám svých bytů.

Zhodnotili jsme předchozí nesnadné období, kdy se spousta akcí plánovalo a vzápětí jsme byli nuceni je rušit. Ale i přes všechny možné potíže se nám podařilo uspořádat krásné akce, na které budeme jistě rádi vzpomínat. Také jsme navázali na akce, které nebylo možno uspořádat a tudíž některé z nich budeme realizovat v letošním roce.

V covidové době jsme si všichni uvědomili, jak důležitá je pro nás komunikace. Nejen osobní, ale také pomocí chytrých telefonů, počítačů, tabletů atd.. Z tohoto důvodu jsme mezi nás pozvali hosta – Radka Žaluda, aby nás seznámil s možnostmi využití chytrých telefonů pro zrakově handicapované. Dalším tématem bylo také využití k orientaci Navigačního centra SONS.

Naši členové si v průběhu celého odpoledne vyměňovali své zkušenosti, sdělovali si novinky za období, kdy se neměli možnost potkat.

Děkujeme všem, kteří se na přípravě podíleli.