Společenské odpoledne

Publikováno 12.02.2024 10:08 Odbočka Třinec


Máme zde měsíc únor, a to je období kdy jeden ze dnů výše uvedeného měsíce je vyhrazen pro akci, která se na naší odbočce stala tradicí. Ano, tušíte správně řeč v tomto článku bude o společenském odpoledni, jehož konání tento rok připadlo na osmý únorový den. Tento rok jsme se rozhodli akci uskutečnit na Folvarku v Třinci vedle Hospůdky U Emera.

Společenské odpoledne zahájili Marie Miziová, a předseda odbočky Vít Bulawa, kteří nás srdečně přivítali a popřáli nám příjemnou zábavu. Poté se již zábava rozproudila v příjemném duchu.  Odpoledne plynulo dál a zpříjemňovala jej hudba, ke které si mohli zájemci i zatančit, ke kávě nám bylo servírováno výborné linecké cukroví! V podvečer byl čas na dobré jídlo – ražniči se šťouchanými brambory a zelným salátem. Musím zde zmínit ještě jednu věc, která je na naší akcí samozřejmostí a bez které by to nebylo to pravé ořechové. Řeč je o tombole, která ani letos nemohla chybět. Losovalo se o krásné a zajímavé ceny. Po tombole jsme se pomalu začali rozcházet do svých domovů.

Mé poděkování patří všem, kteří se jakýmkoliv způsobem podíleli na organizaci našeho společenského odpoledne. Bez jejich přičinění by se akce nemohla uskutečnit.

Obrovské a srdečné díky všem! Vít Bulawa


Obrázky