Slavnosti Hořických trubiček

Publikováno 20.10.2021 10:07 Odbočka Jičín


Obrázek

Slavnosti Hořických trubiček

     Už je tomu čtyři roky, co se účastníme s našim stánkem Slavností Hořických trubiček. Poprvé jsme do Hořic zavítali v roce 2017 a od té doby se pravidelně každý rok vracíme. I letos jsme 4. záři vyrazili na Hořické náměstí, kde se slavnost konala. Nebýt našeho člena Zdeňka Štěrby a jeho dobrovolné pomoci, měli bychom problém se na tuto akci s pomůckami dopravit. A také po celý den nám vždy s chutí pomáhal zvládnout nápor na našem stánku.

     Stánek jsme rozdělili na tři stanoviště. První osvětová, vzdělávací s Braillovým písmem a pomůckami pro nevidomé, druhá pro děti s hrami a omalovánky pro nevidomé a třetí sportovní, kde si všichni mohli vyzkoušet zvukovou střelbu.

    Celé odpoledne jsme se věnovali návštěvníkům a odolávali sluníčku a dehydrataci. Paní předsedkyně domluvila s pořadateli dražbu trička s podpisy kapely Jelen. Originální tričko jsme nedávno získali darem od kapely, která se o našich dražbách triček dozvěděla. Dražba proběhla na hlavním podiu a hlavními zájemci se stali Kubištovy Hořické trubičky a Pivovar Hořice. Vítězem dražby a vlastníkem trička se staly Kubištovy Hořické trubičky.

     Děkujeme našemu členovi panu Štěrbovi za pomoc, pořadateli Město Hořice za zařazení naší aukce do programu a výhercům dražby Kubištovy Hořické trubičky za sponzorský dar. 


Obrázky

Stánek SONS OO Jičín Stánek SONS OO Jičín
Stánek SONS OO Jičín Stánek SONS OO Jičín
Vyherkyně aukce trička Vyherkyně aukce trička
Hmatové omalovánky Hmatové omalovánky
Zvukové pexeso Zvukové pexeso
Zvukové pexeso Zvukové pexeso
Hmatové omalovánky Hmatové omalovánky
Chůze s Bílou holí Chůze s Bílou holí
Chůze s Bilou holí Chůze s Bilou holí