Koncert ve Zbirohu

Publikováno 28.11.2023 14:41 Odbočka Rokycany


Obrázek

25.11.2023 se uskutečnil koncert pěveckého sboru Vokál Klub pod vedením sbormistra Pavla Menharta a pěveckého sboru ZUŠ Václava Vačkáře Zbiroh, pod vedením paní učitelky Frídové.

Po příjezdu sboru jsme se sešli v prostorách MÚ Zbiroh, kde bylo připraveno pohoštění pro naše hosty. Poté se oba sbory sešli již na místě vystoupení, v kostele Svatého Mikuláše.

Venku poletoval snížek, který nám vytvářel kouzelnou sváteční kulisu a doprovázel po cestě na koncert diváky, kterých se sešlo opravdu hodně.

Koncert slavnostně zahájil pan starosta Ing. Josef Štícha, následovalo samostatné vystoupení pěveckého sboru ZUŠ, poté jsme přivítali členy Vokál Klubu a závěr koncertu patřil společnému vystoupení obou sborů.

Program koncertu byl úžasně připravený a výkony obou sborů předčili očekávání diváků, kteří odcházeli nadšení a plní krásných uměleckých zážitků.

Naše velké poděkování patří

- členům pěveckého sboru Vokál Klub pod vedením sbormistra Pavla Menharta, kteří se za námi sjeli z celé republiky a připravili nám nádherné vystoupení

- pěveckému sboru ZUŠ pod vedením paní učitelky Frídové, jejichž výkon byl hodný profesionálů

- velké díky panu starostovi Ing. Josefu Štíchovi a MÚ Zbiroh, bez kterých by nebylo možné tento koncert uskutečnit

a v neposlední řadě sponzorům Zbirožská a.s. a Lahůdky a cukrárna Zbiroh.

Děkujeme také všem, kteří nás přišli podpořit a užít si s námi krásné kulturní odpoledne.


Obrázky