Až na Severní pól….

Publikováno 28.12.2021 16:06 Hluší Zdeněk


Obrázek

HALÓ, HALÓ, HAF!

Svoláváme statečné vodicí psy, ať už jsou v činné službě, ve výslužbě, nebo se na své povolání teprve připravují či jsou rodiči našich čtyřnohých pomocníků! Podejte vodítko svým páníčkům či vychovatelům a přidejte se k nové virtuální výpravě s názvem

DOBYTÍ SEVERNÍHO PÓLU PARTOU ÚŽASNÝCH PSÍCH KAMARÁDŮ,

na kterou vyrážíme 1. ledna 2022.

Čeká nás dlouhé putování kraji známými i zcela odlehlými, cesta sněhem, blátem i po ledu, v mrazu i v dešti. Ale my to určitě zvládneme! A čím víc nás bude, tím rychleji a snadněji Severního pólu dosáhneme a ve zdraví se zase vrátíme.

Stačí si každý den zaznamenávat, kolik kilometrů dvojice pes a jeho člověk ušla. Nezáleží na tom, jestli cestou do práce, na nákup nebo na procházku. Výsledek za týden – a je jedno, jestli to bude 5 nebo 50 km – je třeba vždy v neděli večer nebo v pondělí ráno zaslat na některou z níže uvedených adres.

Organizátoři pak všechny výsledky sečtou a během týdne v krátkém shrnutí přiblíží, kudy naše smečka pomyslně prošla a co zajímavého na trase zaznamenala.

Tyhle zprávy budou zveřejňovány na internetových konferencích HAF a KDVP, na webových stránkách KDVP, na facebooku KDVP a ve skupině Život s vodicím psem.

Budeme rádi, pokud nám pošlete fotografie z vašich skutečných cest (nebo i z odpočinku po cestě), které bychom mohli na uvedených stránkách zveřejnit.

Vy, kdo s námi budete virtuálně putovat poprvé, napište prosím jméno člověka, jméno psa, rasu a školu, ke které patří.

 

Své výsledky, fotky a připomínky zasílejte, prosím, buď na adresu

krajicek@braillnet.cz

stana.krajickova@gmail.com

nebo přes Messenger do zprávy

@KDVP, Klub držitelů vodicích psů SONS ČR z.s.

 

K dobrodružné výpravě vás zve

černý labrador Cedrik a jeho dvou i čtyřnozí kamarádi z Klubu držitelů vodicích psů