Aprílová taneční zábava v Bludově

Publikováno 06.05.2024 13:38 Odbočka Šumperk


Obrázek

APRÍLOVÁ TANEČNÍ ZÁBAVA V BLUDOVĚ 

 

Sobotní večer, který se prodloužil až do brzkých ranních hodin ze 13. na 14. dubna 2024, byl za opravdu luxusního počasí ve znamení hezky prožitého společenského večera. Zábava se tradičně uskutečnila na Myslivecké chatě v Bludově. Znovu po roce se přes 60 našich členů, rodinných příslušníků a příznivců společně bavili a sdíleli své novinky ze života.

Za doprovodu profesionálního DJ Kubíčka z Bludova, který na Myslivnu zavítal už potřetí, jsme se vzájemně vyzvali k tanci. Novinkou bylo krátké hudební vystoupení syna dolnostudénského místostarosty Michala Strnada – Dana, který nám zahrál na flétnu a za doprovodu na ukulele i zazpíval humornou písničku. Dan v současné době úspěšně studuje hudbu na vyhlášené „Ježkárně“ v Praze. Pokud jste neměli možnost zaposlouchat se do jeho repertoáru, budete mít ještě možnost v pátek 7. června od 19:00 hodin v kostele sv. Linharta v Dolních Studénkách v rámci Noci kostelů.

Na zábavě nechybělo bohaté občerstvení. Kromě teplé večeře se dvěma alternativami z kuchyně Karla Hubače, to byly například výborné jednohubky s různými druhy pomazánek, utopenci, ale i skvělá roláda k potěšení chuťových pohárků ke kávě nebo dokonce nově k vídeňské či alžírské kávě. K dispozici samozřejmě bylo i nepřeberné množství alko i nealko nápojů. Chod kuchyně i s obsluhou zajišťovali zaměstnanci a členové SONS Šumperk, za což jim patří velký dík!

Hlavním vyvrcholením večera byla i letos tradiční bohatá tombola. Hlavní cenu nám tentokrát poskytl Hotýlek U Kance v Lipové-Lázni, a to pobyt pro dvě osoby na dvě noci s polopenzí a také CK Hornet Tour Šumperk – 2denní zájezd do termálních lázní v Maďarsku. Dalšími významnými sponzory byli Olšanské papírny, Kaufland, Everstar, Holba Hanušovice, Penzion u zámku Milotice, Zámecký resort Sobotín, Isolit-Bravo, CERAM-TEC Šumperk, ASD Software, Pekařství Pod poštou, Pekařství a cukrářství Sázava, a spousta dalších firem. Také nesmíme zapomenout poděkovat našim členům, kteří oslovovali sponzory a také všem, kteří do tomboly něčím přispěli – ať už něco koupili nebo vlastnoručně vyrobili. Vřelé díky!

Společenský večer se vskutku vydařil, to můžeme koneckonců potvrdit na základě pozitivních ohlasů. Také díky zajištěnému a dobře zorganizovanému odvozu se všichni účastníci bezpečně vrátili zpět do svých blízkých i vzdálenějších domovů. Už nyní se všichni těšíme na příští ročník v roce 2025!

 

 

 


Obrázky

Dan Strnad Dan Strnad
DJ Kubíček DJ Kubíček
Tanec Tanec