AHOJ LÉTO, AHOJ PRÁZDNINY!

Publikováno 01.08.2023 17:18 KDVP


Zatímco Cairo, Cedrik a Hugo rošťačili na břehu Labe, Harry dohlížel při balení na dovolenou. Bianka a Cali  pomáhaly s péčí o „lidská štěňata“, Feminka, Ashley a Casey si užívali procházky a výlety. A až z daleké Itálie poslala pozdrav Keira. Ta nám možná časem dá nahlédnout i do svého cestovního deníčku.

Tak ahoj, léto!


Obrázky

Pohoda u Labe. (Hnědá fletička Cairo a černý labrador Cedrik leží na břehu Labe. Vedle sedí černobílý australák Hugo, s vyplazeným jazykem. Určitě vymýšlí nějakou rošťárnu.) Pohoda u Labe. (Hnědá fletička Cairo a černý labrador Cedrik leží na břehu Labe. Vedle sedí černobílý australák Hugo, s vyplazeným jazykem. Určitě vymýšlí nějakou rošťárnu.)
Harry dohlíží na balení. (Černý labrador leží vedle napěchované cestovní tašky. Dává pozor, jestli je už zbalený jeho oblíbený měkkoučký polštářek.) Harry dohlíží na balení. (Černý labrador leží vedle napěchované cestovní tašky. Dává pozor, jestli je už zbalený jeho oblíbený měkkoučký polštářek.)
Chůvička Bianka (Goldenka Bianka sedí na cestě vedle hlubokého kočárku s malým Matýskem.) Chůvička Bianka (Goldenka Bianka sedí na cestě vedle hlubokého kočárku s malým Matýskem.)
„Vodit paničku Kamilu a ještě dohlížet na malého Martínka, to zvládne jen opravdu šikovná psí holka jako jsem já!“ Chlubí se Cali. (Na lesní cestě vidíme kočárek, z něhož se naklání blonďatý chlapeček. Nejspíš něco říká černé labradorce, kterou za vodič drží její panička.) „Vodit paničku Kamilu a ještě dohlížet na malého Martínka, to zvládne jen opravdu šikovná psí holka jako jsem já!“ Chlubí se Cali. (Na lesní cestě vidíme kočárek, z něhož se naklání blonďatý chlapeček. Nejspíš něco říká černé labradorce, kterou za vodič drží její panička.)
„Cítíš tu vůni? Jsme v Levandulovém údolí!“   (Světlá labradorka Feminka natahuje čumáček k paničce v červených šatech. Možná jí něco říká, možná jí chce dát pusu. V pozadí je obrovská plocha rozkvetlé levandule.) „Cítíš tu vůni? Jsme v Levandulovém údolí!“ (Světlá labradorka Feminka natahuje čumáček k paničce v červených šatech. Možná jí něco říká, možná jí chce dát pusu. V pozadí je obrovská plocha rozkvetlé levandule.)
Ashley jede lodí, tou lodí výletní ... (Hnědý pudl Ashley a jeho panička podnikají plavbu po Brněnské přehradě.) Ashley jede lodí, tou lodí výletní ... (Hnědý pudl Ashley a jeho panička podnikají plavbu po Brněnské přehradě.)
Casey na břehu Úpy (Goldenka Casey sedí u mostu přes řeku, za ní je označník s nápisem ÚPA.) Casey na břehu Úpy (Goldenka Casey sedí u mostu přes řeku, za ní je označník s nápisem ÚPA.)
„Jsem v Pise a koukám, že ta věž je vážně šikmá! To je legrace!“ Směje se Keira. (Hnědá fletička sedí, jazyk vyplazený. Za ní je světoznámá šikmá věž, kolem níž přecházejí turisté.) „Jsem v Pise a koukám, že ta věž je vážně šikmá! To je legrace!“ Směje se Keira. (Hnědá fletička sedí, jazyk vyplazený. Za ní je světoznámá šikmá věž, kolem níž přecházejí turisté.)